Fastigheter

Länsförsäkringar Sak köper fastigheterna Bremen 2 och Bremen 4 i Stockholm

Länsförsäkringar Sak förvärvar av Skandrenting, Länsförsäkringar Liv och Humlegården Fastigheter bolaget Utile Dulci som äger fastigheterna Bremen 2 och Bremen 4, Tegeluddsvägen 11-13 och 21 i Stockholm. Hyresgäst i de bägge fastigheterna är Länsförsäkringar AB, moderbolag för såväl Länsförsäkringar Sak…

Humlegården säljer grannfastighet till Slottet

Humlegården säljer fastigheten Aeolus 1 till Fabege. Fastigheten är belägen i Gamla Stan, granne med Slottet i mötet mellan Slottsbacken och Skeppsbron.

Humlegården säljer till AFA

Humlegården Fastigheter har sålt fastigheten Fyrkanten 14 till AFA Sjukförsäkringsaktiebolag. Fastigheten är belägen i centrala Stockholm nära Sveavägen i korsningen Apelbergsgatan och Luntmakargatan.

Humlegården köper Almega-huset på Blasieholmen

Humlegården har träffat avtal med Svenskt Näringsliv avseende förvärv av fastigheten Blasieholmen 24. Fastigheten har adress Blasieholmsgatan 5 och är granne med Grand Hôtel och två fastigheter som Humlegården tidigare har förvärvat av Grand Hôtel.

Länsförsäkringar Liv köper kontorsfastighet i Stockholm

Länsförsäkringar Liv har tecknat avtal i syfte att förvärva fastigheten Härden 16, Stockholm. Säljare är CA Fastigheter AB. Fastigheten är belägen i Norra Stationsområdet i Vasastaden mellan S:t Eriksplan och Norra Stationsgatan.

Full fart för fastigheter

I Sparutsikter juni kan du bland annat läsa om aktuella händelser på finansmarknaderna samt Länsförsäkringars aktiemarknadsbedömning, ränteprognoser och bolåneråd.

Humlegården säljer Norrtullpalatset

Humlegården säljer tomträtten Getingen 11, adress Sveavägen 163-167 till AP Fastigheter. Byggnaden uppfördes på 50-talet för industri- och kontorsändamål och har sedan dess benämnts Norrtullpalatset.

Humlegården i åttonde fastighetsförvärvet på kort tid

Humlegården Fastigheter köper fastigheten Österbotten 7, Stockholm. Fastigheten ligger på David Bagares Gata i direkt anslutning till en Humlegården-ägd fastighet på Birger Jarlsgatan.

Humlegården Fastigheter köper fyra nya fastigheter

Humlegården Fastigheter köper fyra fastigheter i Stockholmsområdet. Två av fastigheterna (Pyramiden 4, Ugnen 4) ligger i Solna, en i centrala Stockholm (Islandet 4) och en på Lidingö (Stenbrottet 10).

Humlegården förvärvar nya fastigheter

Humlegården köper tre fastigheter. Fastigheterna Blasieholmen 27 och 50 köps för Humlegården Fastigheters räkning liksom tomträtten Gladan 3, S:t Göransgatan 159. För Länsförsäkringar Livs räkning förvärvas fastigheten Valnöten 8, vid Kungsholmtorg i Stockholm.