bolån

Länsförsäkringar ändrar räntor för bolån

Länsförsäkringar ändrar räntorna för bolån. Justeringen gäller från och med fredag den 21 augusti 2015.

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntan på bolån med samtliga bindningstider. Ändringen gäller från och med onsdagen den 25 mars 2015.

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntan på bolån med samtliga bindningstider. Ändringen gäller från och med torsdag den 30 oktober 2014.

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntan på bolån med samtliga bindningstider. Ändringen gäller från och med tisdag den 8 juli 2014.

Tre av tio bolåntagare är missnöjda med hur mycket de sparar

Av svenskar med bolån, saknar 17 procent en sparbuffert medan 43 procent har 50 000 kronor eller mer i sparkapital. Månadssparandet bland bolåntagare är 2 000 kronor i medianvärde och tre av tio uppger att de inte är nöjda med sitt…

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntorna för bolån med alla bindningstider utom för räntan med bindningstiden 7 år och 10 år, som lämnas oförändrad. Ändringen gäller från och med onsdag den 18 december 2013.

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntorna för bolån med alla bindningstider utom för räntan med bindningstiden 7 år, som lämnas oförändrad. Ändringen gäller från och med tisdag den 26 november 2013.

Länsförsäkringar sänker räntor för bolån

Länsförsäkringar sänker räntorna för bolån med alla bindningstider utom med bindningstiden 5 år.  Ändringen gäller från och med torsdag den 7 november 2013.

Spara till kontantinsats kräver tålamod

Förutsättningarna för att spara till kontantinsatsen vid ett villaköp ser olika ut beroende på var i landet du bor. Sparar du 2 000 kronor per månad tar det 25 år i Stockholms län, räknat utan avkastning och inflation. Det tar…

De flesta vill äga bostad men vissa kostnader oroar

Åtta av tio vill äga sin bostad och att det är rätt tillfälle att köpa bostad idag tycker tre av tio. Men det är framförallt kostnader för renovering och underhåll av bostaden som bekymrar svenskarna. Även tanken på att räntekostnader…