Nytt traineeprogram hjälper nya mäklare in i branschen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har på tio år etablerat 159 bobutiker runtom i Sverige och är landets tredje största fastighetsmäklare. Nu lanserar man branschens mest omfattande traineeprogram för att ge blivande mäklare möjligheten att ta ett första steg in i branschen redan under studietiden.

– Vi vill skapa ett riktigt vasst erbjudande till mäklarstudenterna. Ett erbjudande som ger en unik möjlighet att prova på fastighetsmäklaryrket och bygga både nätverk och kunskaper för framtiden, säger Mats Ericsson som är vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Traineeprogrammet pågår under två år och innehåller en mix av både teori och praktik. I programmet ingår bland annat en betald praktikperiod, en anställning som visningsvärd eller besöksbokare parallellt med studierna samt en mentor som fungerar som bollplank och stöd för studenten under hela studietiden.

– Efter avslutade studier och ett avslutat traineeprogram kommer våra trainees att erbjudas en anställning som fastighetsmäklare hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, säger Mats Ericsson.

Genom traineeprogrammet vill Länsförsäkringar Fastighetsförmedling attrahera unga talangfulla mäklarstudenter som med kunden i fokus och i linje med företagets värderingar vill arbeta för att genomföra varje bostadsaffär på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

För ytterligare information kontakta gärna:

Mats Ericsson, vd Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,
telefon 073-964 09 63, mats.ericsson@lansforsakringar.se

Ann-Charlotte Persson, HR-ansvarig Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,
telefon 070-923 49 77, ann-charlotte.persson@lansforsakringar.se

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Bokmärk och dela