Länsförsäkringars reklamfilm – Ge dina anställda en trygg tjänstepension

Med start idag rullar Länsförsäkringars reklamfilm där företagare uppmärksammas på att se över tjänstepensionslösningarna för sig själv och sina anställda. Reklamfilmen börjar sändas den 4 mars och kommer att visas genom videoannonsering på bland annat TV4 Play.

– Som företagare blir tjänstepensionen en allt viktigare del av den framtida pensionen. Det gäller både dig som företagare och dina anställda. En tjänstepension kan utgöra hälften eller till och med mer än hälften av den framtida totala pensionen. Detta i kombination med att den även kan omfatta ett skydd vid olycksfall eller sjukdom och ett skydd för familjen gör att det är viktigt att sätta sig in i hur den fungerar, säger Mats Wester, pensionsexpert på Länsförsäkringar.

Du kan även se filmen här.

För mer information kontakta gärna:

Länsförsäkringars pressjour 08-588 41850

Bokmärk och dela