Kostnadsfritt samtalsstöd till de drabbade i branden

Länsförsäkringar erbjuder nu sina kunder som drabbats av skogsbranden i Västmanland ett professionellt samtalsstöd med psykologer, jurister, ekonomer och beteendevetare. 

Människor kan ibland drabbas av chock då de inser vilka förluster de gjort i både egendom och affektionsvärden. Många gårdar har gått i arv i generationer och sådana förluster är svåra att hantera säger Mikael Hellberg, skadechef  på Länsförsäkringar Bergslagen.

– Det är oerhört viktigt att den som drabbats av en sådan här händelse snabbt får professionell hjälp med att hantera situationen. Av erfarenhet vet vi att det ger bättre förutsättningar att må bra på längre sikt. Därför erbjuder vi nu samtalsstöd utan kostnad till alla våra kunder som drabbats av branden.

Länsförsäkringars samtalsstöd ges direkt via telefon. Vi hjälper till med råd och vägledning vid psykologiska, psykosociala, juridiska och ekonomiska frågor. Stödet, som är kostnadsfritt för Länsförsäkringar Bergslagens kunder som drabbats av branden, gäller fram till den 31 december 2014. För psykologisk rådgivning är stödet öppet dygnet runt alla dagar.

För ytterligare information kontakta:
Mikael Hellberg, skadechef, Länsförsäkringar Bergslagen. Tel 073-920 01 65
Presskontakt Länsförsäkringar. Tel. 08-588 418 50

Bokmärk och dela