Nu kan man börja sköta pensionssparandet i appen

Bilder

Mobilapp Yngvesson

Dokument

Pension i mobilen

Det är nu möjligt för Länsförsäkringars kunder att byta fonder i sitt pensionssparande direkt i appen. Länsförsäkringar är därmed först i branschen med att kunna erbjuda sina kunder den här tjänsten.

– Vi vill göra pension enklare och mer begripligt och ändra bilden av att pension är krångligt och svårt. Med appen är det enkelt att kolla upp sitt sparande när och var man vill och att byta fonder inom sitt pensionsparande, säger Tua Holgersson, vd för Länsförsäkringar Fondliv.

Susanne Bergh, ansvarig för digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank menar att det är viktigt med insikt om kundernas behov, beteenden och drivkrafter när man utvecklar digitala tjänster.

– Vår bransch måste bli mycket bättre på insikt och innovation och vi vill utveckla smarta lösningar som förenklar våra kunders vardag.

Den nya versionen av appen innehåller även fler nyheter:

  • Handla med aktier och värdepapper inom sin aktiedepå
  • Se sitt sparande i ISK och IPS
  • Se sin företagsförsäkring

Fakta om Länsförsäkringars app
Som kund i Länsförsäkringar behövs bara en app. Här finns allt samlat för privatkunder och företagskunder inom bank, försäkring och pension.
Se vilka tjänster som finns i appen här: http://www.lansforsakringar.se/privat/bank/internet_o_telefon/gor-arenden-via-mobilen/

För ytterligare information kontakta:
Tua Holgersson, vd för Länsförsäkringar Fondliv. Tel. 070-566 03 83
Susanne Bergh, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank. Tel. 073-964 24 50
Presskontakt Länsförsäkringar. Tel. 08-588 418 50

Se också Länsförsäkringars Nyhetsrum.

Bokmärk och dela