Länsförsäkringar högst anseende i finansiella sektorn – för sjätte året i rad

Bilder

Anseendebarometern 2014

Länsförsäkringar har för sjätte året i rad det högsta anseendet i den finansiella sektorn enligt den helt färska undersökningen Anseendebarometern. Resultatet grundar sig på cirka 5 000 webbintervjuer bland den svenska allmänheten. Tvåa blev som förra året Handelsbanken.

– Vi har återigen fått bekräftat att vi har ett av landets starkaste varumärken.  Vårt varumärke står för trygghet och bland våra kunder har vi en stark profil. Resultatet är ett bevis på att vi är tydliga med vilka värderingar vi har och alltid utgår från våra kunders intressen, säger Fanny Wallér, kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar AB.

För mer inormation kontakta
Länsförsäkringars gemensamma pressjour telefon 08-588 41850

Bokmärk och dela