Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i samarbete med blocket.se/bostad

Idag lanseras nya Blocket Bostad som Blocket utvecklat tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och tre andra av landets åtta största mäklarkedjor. 

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har tillsammans med tre andra av landets åtta största mäklarkedjor inlett ett samarbete med Blocket och kommer att parallellt med Hemnet annonsera bostäder på nya Blocket Bostad.

– Genom att välja Blocket som partner får kunderna en modern bostadssajt som levererar den enkelhet, användarvänlighet och effektivitet som efterfrågats av både säljare och köpare, säger Mats Ericsson, vd Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Med start om två veckor, den 22 april, läggs bostadsannonserna tre dagar tidigare på Blocket än på andra marknadsplatser.

– Det innebär att användarna av Blocket Bostad får ett försprång i jakten på sitt drömboende och till säljarens fördel kan attrahera de mest angelägna köparna. Vi ska också utnyttja kraften i den digitala marknadsföringen och därför kommer bostäderna samtidigt att synas på aftonbladet.se, svd.se och hitta.se, säger Mats Ericsson.

– Bilderna, det kanske viktigaste i ett bostadsköp, kommer bli mer centrala och ges mer utrymme i Nya Blocket Bostad. Även en helt ny kartfunktion lanseras med tydligare listning och gruppering av objekt. Dessutom kommer startsidan vara individanpassad så kunden kan hålla koll på sin senaste sökning och sina sparade objekt utan att behöva logga in. Hela sajten är uppbyggd för att ge kunden fler förslag, tips om vad andra har tittat på och tips som går lite utanför kundens ursprungliga sökning, avslutar Mats.

Fakta om samarbetet:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har tillsammans med Mäklarhuset, Skandiamäklarna, Mäklarringen och Blocket inlett ett samarbete kring Blocket Bostad med start den 8 april 2014.

För ytterligare information kontakta:

Mats Ericsson, vd Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Telefon 073-964 09 63
Presskontakt Länsförsäkringar, 08-588 418 50

Se också Länsförsäkringars Nyhetsrum.

Bokmärk och dela