Länsförsäkringar får pris för bästa mobilapp

Bilder

susanne-bergh

Länsförsäkringar har av Web Service Award fått priset för bästa mobilapp.

Juryns motivering lyder; ”Det är en stilren app med enkel design som tilltalar besökaren och gör den lätt att använda. Det är en app som utvecklas och erbjuder fler tjänster till användarnas stora glädje. Man har mycket nöjda besökare. Med Appen har man alltid banken tillhands och kunderna gillar det.

– Det här är andra året vi får ett pris i den här tävlingen och det känns väldigt kul. Kundernas förväntningar på smarta digitala tjänster ökar allt snabbare och det här är ett kvitto på att vi fokuserar på rätt saker, säger Susanne Bergh, som är chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar.

Länk till Web Service Award
http://www.webserviceaward.com/

Bakgrund
I Sveriges största webbplatsundersökning, där över 200 000 webbplatsbesökare deltar, rankas sajterna utifrån allt ifrån funktion till design. En expertjury använder sedan besökarnas betyg som underlag för att kora en vinnare i tre olika kategorier. Dessutom utses årets bästa mobilsajt/app och intranät.

För ytterligare information kontakta:

Susanne Bergh, chef på internetavdelningen på Länsförsäkringar. Tel. 073 – 964 24 50
Länsförsäkringars pressjour, Tel. 08 – 588 418 50

Bokmärk och dela