Länsförsäkringar nominerad för bästa sajt och app

Länsförsäkringar har nominerats som en av de fyra bästa i både kategorin webbplats och mobilapp. Det är kundnöjdheten som väger högst och besökarna som står för resultatet.

Länsförsäkringar är en av fyra nominerade i de båda kategorierna och undersökningen bygger på kundernas omdömen. Susanne Bergh som är chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar tycker det är roligt med årets nominering;

– Det är jättekul att vi är nominerade när kundnöjdheten väger högst. Förra året vann vi priset för bästa app. Vi arbetar systematiskt med att ha med kunderna i utvecklingsarbetet och det här är ett kvitto på att vi tänker rätt.

Länsförsäkringar är även nominerade till Sveriges 100 bästa sajter enligt tidningen Internetworld.

Vinnarna av årets Web Service Award utses på WSA-dagen den 28 januari 2014.

Programmet finns på:
http://www.webserviceaward.com/vilka-ar-sveriges-basta-webbplatser/

Bakgrund
I Sveriges största webbplatsundersökning, där över 200 000 webbplatsbesökare deltar, rankas sajterna utifrån allt ifrån funktion till design. En expertjury använder sedan besökarnas betyg som underlag för att kora en vinnare i tre olika kategorier. Dessutom utses årets bästa mobilsajt/app och intranät.

För ytterligare information kontakta:
Susanne Bergh, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar. Tel. 073 – 964 24 50
Länsförsäkringars pressjour. Tel. 08 – 588 418 50

 

Bokmärk och dela