Nu är bankappen tillgänglig även för företagare

Från och med idag kan Länsförsäkringars företagskunder sköta sina bankaffärer direkt i mobilen. Sedan tidigare har appen för iphone och android varit tillgänglig för Länsförsäkringars privatkunder.

Med den nya versionen av appen kan kunderna komma åt både sin privata och företagets ekonomi, allt samlat i en och samma app.

– Det här är ett naturligt steg i utvecklingen för att tillgodose våra kunders behov av banktjänster. Vi vet att våra företagskunder ofta använder oss för sin privata ekonomi och att de har ett behov av att kunna växla mellan privatekonomin och företagets ekonomi, säger Susanne Bergh, chef Internetavdelningen på Länsförsäkringar.

Med appen kan företagskunderna enkelt sköta sina dagliga bankärenden som att kontrollera saldo och transaktioner, betala fakturor och göra överföringar mellan konton. Dessutom kan löneutbetalningar skötas via appen.

– Det känns väldigt kul att vår uppskattade och prisbelönta* app nu kan användas även av våra företagskunder. Enkla digitala tjänster är ju minst lika viktigt för en företagare som för en privatperson, säger Susanne Bergh.

Det här kan Länsförsäkringars företagskunder göra i appen:
• Se saldo på konton
• Se transaktioner på konton med möjlighet att söka fram transaktioner per datum
• Se kort och kortköp
• Överföra mellan egna och andras konton
• Betala fakturor med möjlighet att skanna OCR-nummer, belopp och bankgiro- /plusgironummer
• Sköta löneutbetalningar

Inloggning och signering görs med Mobilt BankID eller säkerhetsdosa.
Se länk; http://www.lansforsakringar.se/foretag/bank/internet_o_telefon/gor-arenden-via-mobilen/Sidor/default.aspx

* Pris för bästa mobilapp enligt Web Service Award 2012


För mer information kontakta gärna;                                               
Susanne Bergh, chef Internetavdelningen på Länsförsäkringar AB. Tel. 073-964 24 50
Länsförsäkringars pressjour, Tel. 08 – 588 418 50

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring och genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär.

Bokmärk och dela