Wasa Kredit lägger till fyrkantssymbolen i loggan

Nu lägger Länsförsäkringsgruppens gemensamma finansbolag Wasa Kredit till Länsförsäkringars klassiska fyrkantssymbol i sin logotype. Man kommer även att följa gruppens övergripande grafiska manér.

Det känns helt naturligt att lägga till den så välkända fyrkantssymbolen till namnet Wasa Kredit, säger Sven Eggefalk, vd på Wasa Kredit.

– Det skapar bra förutsättningar för ett starkare samarbete och det blir tydligare för kunderna att vi tillhör samma grupp. Jag är övertygad om att Länsförsäkringars värden som stabil, trygg och långsiktig färgar av sig på vårt varumärke på ett positivt sätt och som förstärker Wasa Kredits framgångsfaktorer snabbt, enkelt och personligt.

– Vår ambition är att erbjuda våra småföretagskunder ett tydligt och enhetligt erbjudande. På det här sättet tydliggör vi vårt samarbete som i slutändan ska bidra till enklare finansieringslösningar för våra kunder, säger Rikard Josefson, vd på Länsförsäkringars bank.    

Om Wasa Kredit
Wasa Kredit är ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen och formellt ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Affärsidén är att snabbt, enkelt och personligt sälja finansiella standardprodukter genom väldefinierade marknadskanaler till små och medelstora företag samt privatpersoner. Wasa Kredits verksamhet inom finansiering har vuxit genom åren där den utlånade volymen har passerat 13 miljarder kronor vid halvårsskiftet 2012 och resultatet för 2011 blev 166 miljoner kronor.

För mer information kontakta gärna;                                               
Sven Eggefalk, vd på Wasa Kredit. Tel. 070-240 4704
Rikard Josefson, vd på Länsförsäkringars bank. Tel. 070-206 6955
Länsförsäkringars pressjour, tel. 08 – 588 418 50

Bokmärk och dela