Länsförsäkringars nya byråsamarbeten

Länsförsäkringar har nya samarbetspartners inom marknadskommunikation och kommer nu att arbeta med Carat som mediebyrå och TBWA som reklambyrå.

– Vi har samarbetat med Bo Rönnberg i olika konstellationer i över tio år och vi var överens om att det var dags för oss båda att gå vidare. Nu blickar vi framåt och tillsammans med TBWA som har en mycket hög strategisk kompetens och kreativ höjd ska vi skapa kommunikation som säkerställer vår starka ställning inom försäkring och utvecklar den inom bank och fastighetsförmedling. Genom att kombinera detta med marknadsexpertisen hos vår mediebyrå Carat, är jag övertygad om att vi har rätt samarbetspartner för att vidareutveckla ett av Sveriges starkaste varumärken, säger Fanny Wallér, Kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar.

– Vi är oerhört glada för förtroendet från Länsförsäkringar. Det här är ett stort och komplext uppdrag som bland annat sträcker sig över försäkring, bank och fastighetsförmedling. Tillsammans med vännerna på Carat är jag övertygad om att vi kommer göra ett riktigt bra jobb, säger Robert Schelin, Kundansvarig Projektledare på TBWA.

Arbetsgrupp TBWA

Robert Schelin
Håkan Engler
Kalle Widgren
Carl Dalin
Johannes Ivarsson

Arbetsgrupp Carat

Christina Wihlner Lentell
Andreas Wallin
Lotta Harder
Emma Öhlin
Maria Andersson
Lovisa Lindmark

För mer information kontakta gärna;                                               
Fanny Wallér, kommunikationsdirektör, Länsförsäkringar. Tel. 070 – 692 77 79
Länsförsäkringars presskontakt, 08-588 418 50

Bokmärk och dela