Länsförsäkringar har de mest nöjda kunderna inom sakförsäkring

Dokument

wkr0006.pdf

Årets kundnöjdhetsmätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) för försäkringsbolag visar att Länsförsäkringar har de mest nöjda sakförsäkringskunderna bland såväl privatpersoner som företag.

Länsförsäkringars resultat för sakförsäkring företag hamnade på 74, 8 vilket var en förbättring med 1, 7 enheter från föregående år. Motsvarande resultat för sakförsäkring privat var 76, 5 vilket är en höjning med 1, 5 enheter från föregående år.

– Länsförsäkringars varumärke är oerhört starkt tack vare att vi kan erbjuda våra kunder en helhet av bank- och försäkringstjänster. Vi har också en annan stor fördel jämfört med våra konkurrenter, nämligen att vi är kundägda. Det innebär att vi alltid sätter våra kunders behov främst. Jag tror att det huvudsakligen är dessa faktorer som gör att vi år efter år placerar oss i topp när det gäller kundnöjdhetsmätningar, säger Pia Sandvik, vd på Länsförsäkringar Jämtland.

Läs mer om årets SKI-undersökning för försäkringsbolagen här:
www.kvalitetsindex.se

För ytterligare information kontakta:

Pia Sandvik, vd på Länsförsäkringar Jämtland, tel.070-626 12 93
Länsförsäkringars pressjour: 08-588 418 50

Bokmärk och dela