Hans Benndorf går i pension – ny vd för Länsförsäkringar Stockholm rekryteras

Dokument

wkr0006.pdf

Hans Benndorf ska gå i pension våren 2014 och rekrytering av hans efterträdare
startar nu.

– Hans har meddelat mig och styrelsen att han bestämt sig för att gå i pension när han fyller 60 år i maj 2014. Vi har därför kommit överens om att starta rekrytering av hans efterträdare redan nu. Hans kommer att lämna sin vd-befattning när efterträdaren tillträder och därefter stå till styrelsens förfogande fram till och med maj 2014. Min och styrelsens förhoppning är att ny vd är på plats i början av 2013, säger Christer Villard, styrelseordförande för Länsförsäkringar Stockholm.

Styrelsen har utsett en rekryteringsgrupp bestående av Christer Villard, styrelsens vice ordförande Jan Rosenström och styrelseledamoten Agneta Dreber, som till sig knyter rekryteringsföretaget Amrop.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Christer Villard, 0708 – 29 03 05

Bokmärk och dela