Betala räkningar i mobilen

Länsförsäkringars app anpassad till Iphone och Android har nu en ny version. Nu går det att betala räkningar och göra överföringar till andras konton via mobilen. Du kan även betala dina e-fakturor och se kommande betalningar. Du signerar med din säkerhetsdosa.

Under våren förfinar vi betalningsfunktionen ytterligare. Då gör vi det möjligt för för dig att skanna in ocr-raden med mobilens kamerafunktion. En annan nyhet blir att vi inför mobilt BankID som ett alternativ till att signera med säkerhetsdosan. Det kommer även gå att logga in med mobilt BankID istället för PIN-koden.

Appen finns tillgänglig på App store och Android market. Du som redan använder våra appar får automatiskt information om att det finns en ny version att uppdatera till.

I din smartphone kan du:

Se saldo och transaktioner på dina konton.
Se dina kort och kortköp.
Överföra mellan konton.
Betala till bankgiro och plusgiro
Betala dina e-fakturor.
Se kommande betalningar.
Hantera regionspärr av kort.
Få kontaktuppgifter till Länsförsäkringar.
Få råd och tips vid skada och resa.
Få uppgift om aktuella bolåneräntor.

 

Bokmärk och dela