Christer Baldhagen i ny roll inom Länsförsäkringar

Bilder

Christer Baldhagen

Dokument

wkr0005.pdf

Christer Baldhagen lämnar i slutet av mars 2012 tjänsten som kommunikationsdirektör och övergår till annan roll och andra arbetsuppgifter i Länsförsäkringar.

– Christer talade i somras om för mig att han vill lämna sin tjänst eftersom han efter nästan två decennier som kommunikationsdirektör med ständig jourtjänst vill arbeta på annat sätt. Jag förstår hans önskemål. Under snart 14 år i Länsförsäkringar har Christer drivit kommunikationsarbetet med stort engagemang och fått de flesta utmärkelser en kommunikationsdirektör kan få. Med det har han i hög utsträckning bidragit till att utveckla vårt varumärke och dess starka ställning, säger Sten Dunér, vd i Länsförsäkringar AB.

– Jag är glad över att Christer istället vill arbeta med att långsiktigt bygga upp vårt arbete med politiker och övriga opinionsbildare, men också vara allmänt bollplank till mig och ledningen. På styrelsens uppdrag kommer Christer också att följa och bevaka varumärkets utveckling, framhåller Sten Dunér.

– Allt har sin tid och plats. Jag har gjort mina år i företagsledningar och som ständigt tillgänglig kommunikationsjour. Nu ska jag arbeta på ett annat sätt. Förhoppningsvis har jag erfarenhet och kunskap att fungera som en bra rådgivare både i och utanför Länsförsäkringar, säger Christer Baldhagen.

Arbete med att rekrytera efterträdare till Christer sker under hösten.

För ytterligare information kontakta:

Sten Dunér, vd Länsförsäkringar AB
08 – 588 400 00

Christer Baldhagen, kommunikationsdirektör Länsförsäkringar AB
070 – 579 70 66

Bokmärk och dela