Minska risken för kortbedrägerier med Länsförsäkringars app

Använd Länsförsäkringars app när du reser i sommar. Med den får du smarta tips och funktioner inför din utlandssemester. Till exempel finns funktionen regionspärr där du själv kan välja vilka länder ditt kort ska fungera i och på så sätt minska risken för kortbedrägerier. Något som är mycket användbart när du är ute och reser.

Regionspärren aktiverar du antingen via Länsförsäkringars app för Iphone och Androidtelefoner eller via internetbanken. Regionspärren kan du öppna och stänga hur ofta du vill och tjänsten är helt kostnadsfri. Om du har flera kort så tänk på att du måste göra detta för varje kort.

Med Länsförsäkringars app för Iphone och Android kan du även:

– Se saldo och transaktioner på dina konton
– Se dina kort och kortköp
– Göra överföringar mellan egna och föranmälda konton
– Få kontaktuppgifter till ditt lokala länsförsäkringsbolag
– Få tips och råd vid skada och resa
– Få uppgift om aktuella bolåneräntor

 – Appen ger kunderna snabb och enkel tillgång till några av de mest användbara tjänsterna i vår internetbank och med smarta tips och funktioner för de kunder som ska ut och resa är den extra användbar på sommarsemestern. Det känns kul att vi med appen kan förenkla vardagen för våra kunder ännu mer, säger Susanne Bergh, ansvarig för internet- och mobiltjänster på Länsförsäkringar.

Apparna laddas ner via Android market och App Store.

Läs om våra mobila tjänster här >>

För ytterligare information, kontakta gärna Länsförsäkringars pressjour 08-588 418 50.

Bokmärk och dela