Bästa Mäklardisk Liv för femte året i rad

Länsförsäkringar stod återigen som vinnare när Sveriges försäkringsförmedlares förening delade ut priset för ”Årets Mäklardisk Liv 2010”.  Länsförsäkringar fick 45 procent av alla röster. Tvåa blev Skandia och trea SEB.

– Det känns glädjande att mäklare och mäklarassistenter tycker att vi gör allt vi kan för att göra det lätt för dem att göra affärer med Länsförsäkringar, säger Anette Rombout, chef för livverksamheten i Länsförsäkringars gemensamma bolag för mäklarservice och fortsätter:

– Allt fler kunder väljer Länsförsäkringar via sin försäkringsmäklare. Vår livaffär ökar kraftigt och vi försöker hela tiden jobba lite smartare. Det är viktigt för oss att mäklarna och deras kunder kan lita på oss.

För ytterligare information kontakta gärna: 

Anette Rombout, chef för livverksamheten i Länsförsäkringars gemensamma bolag för mäklarservice
Telefon: 08-588 490 65 

Länsförsäkringars pressjour: 08-588 418 50

Bokmärk och dela