Helen Hallåker ny chefsjurist i Länsförsäkringar Liv

Helen Hallåker har anställts som ny chefsjurist i Länsförsäkringar Liv. Helen kommer från en tjänst som bolagsjurist vid AMF där hon bland annat arbetar med Solvens II och ansvarar för bolagets Regelråd.

Helen har tidigare arbetat för bland annat Konsumentombudsmannen, på Handelsbanken Liv och Finansinspektionen. Helen Hallåker tillträder under hösten och efterträder Louise Sande, som numera är chef för Compliance i Länsförsäkringar AB.

– Det är glädjande att kunna rekrytera en så erfaren jurist som Helen. Hon har en gedigen bakgrund och dessutom erfarenhet från både konsultmarknaden mot livförsäkringsbranschen som vår tillsynsmyndighet Finansinspektionen. Helen kommer att tillföra mycket i arbetet med att utveckla Länsförsäkringar Liv, inte minst i arbetet med de stora regelförändringar som Solvens II innebär, säger Jörgen Svensson, vd i Länsförsäkringar Liv.

För mer information kontakta: Jörgen Svensson, vd Länsförsäkringar Liv, 073-96 406 08

Bokmärk och dela