Anders Nilsson blir ny chef för Lantbruksegmentet i Länsförsäkringar AB

Bilder

Anders Nilsson, chef för lantbruksegmentet Länsförsäkringar AB.

Anders Nilsson blir ny chef för Lantbruk inom Utvecklingsenheten på Länsförsäkringar AB. Han kommer närmast från Swedbank där han senast varit Marknadsansvarig Skog och Lantbruk och arbetat med affärsutveckling Företagsmarknad.

Anders har en bakgrund som departementssekreterare på Jordbruksdepartementet där han arbetade i fyra år och har även varit redovisningsassistent på LRF Konsult. Han är utbildad agronom med inriktning på ekonomi vid Ultuna. Anders är född och uppvuxen vid ett lantbruk i Skåne.

Anders ersätter Johan Kullander, som blir Marknadschef Företag och Lantbruk i Länsförsäkringar Skaraborg. Anders tillträder den 3 maj.

Bokmärk och dela