Nytt nummer av Lantbruksbörsen

Hej,

Här kommer nya numret av Lantbruksbörsen – en Lantbruksbörs från Länsförsäkringar där du kan ta del av fakta och nyheter samt följa värdeutvecklingen för några utvalda parametrar i de gröna näringarna.

För frågor, kontakta gärna Länsförsäkringars pressjour på telefon 08-588 418 50.

Hälsningar
Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB, som bedriver utveckling och service inom bank, liv-, sak- och djurförsäkring. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela