Länsförsäkringar ABs Jan Lundmark framröstad till Årets Personaldirektör

Idag tilldelas Jan Lundmark, HR-direktör på Länsförsäkringar AB undersökningsföretaget Universums pris Årets Personaldirektör 2008 bland unga akademiker.

– Att vara en attraktiv arbetsgivare för såväl befintliga som potentiella medarbetare är något vi kontinuerligt arbetar för att uppnå. Den här utmärkelsen gör mig extra stolt och är ju ett kvitto på att vi kommit en bit på vägen vad gäller varumärket ur ett arbetsgivarperspektiv bland målgruppen unga akademiker. Samtidigt som det ger oss en hel del att leva upp till och sporrar oss till att bli ännu bättre, säger Jan Lundmark, HR-direktör på Länsförsäkringar AB.

Motiveringen till Universums pris till årets Personaldirektör 2008, lyder:

”Personen i fråga insåg tidigt vikten av ett långsiktigt employer branding arbete och har därför på ett målmedvetet och framgångsrikt sätt drivit frågorna under en längre tid. Personen har vidare drivit employer branding inom flera olika branscher samt på ett framgångsrikt sätt. Arbetet har utmärkts av kreativitet, träffsäkerhet och långsiktighet. Personen var en av de första att betona vikten av att också prioritera den målgrupp som vi benämner unga akademiker. Personen har genom sitt engagerade arbete med frågorna också gjort employer branding till en ledningsfråga. Universum vill därför tilldela Jan Lundmark, HR-direktör Länsförsäkringar AB, priset som årets personaldirektör 2008, unga akademiker.”

– Det är första året som priset delas ut med fokus på arbete mot unga akademiker. Syftet med priset är att lyfta fram personer och företag som på ett målmedvetet och framgångsrikt sätt drivit employer branding frågor, säger Martin Strömqvist, vice VD på Universum.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Jan Lundmark, HR-direktör Länsförsäkringar AB
08-588 418 64, 073-96 418 64

Martin Strömqvist, vice VD Universum Communications
0739-83 62 85

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB, som bedriver utveckling och service inom bank, liv-, sak- och djurförsäkring. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela