25 miljoner till Västernorrlandsfonden

Länsförsäkringar AB placerar 25 miljoner kronor i Västernorrlandsfonden

– Västernorrlandsfondens koncept med mixen av placeringar i stora börsbolag och mindre tillväxtföretag, så kallade private equity-investeringar, är unikt. Fonden har sedan starten haft en stabil avkastning och har en placeringsstil som passar oss bra. Att Västernorrlandsfonden är ett fondbolag inom Länsförsäkringsgruppen är naturligtvis också roligt, säger Annelie Enquist, ansvarig förvaltaranalytiker hos Länsförsäkringar Kapitalförvaltning.

– Vi är väldigt glada att en så stor aktör som Länsförsäkringar AB väljer att placera pengar hos oss. Det visar att det vi gör håller och att det vi presterat är bra, helt enkelt ett gott betyg. Det känns också stimulerande och ger oss extra råg i ryggen att arbeta vidare med vårt unika placeringskoncept säger Mats Lundqvist, Vd Västernorrlandsfonden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Annelie Enquist, ansvarig förvaltaranlytiker, Länsförsäkringar Kapitalförvaltning
Telefon: 08-588 419 50, 073-964 19 15
E-post: annelie.enquist@lansforsakringar.se

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB, som bedriver utveckling och service inom bank, liv-, sak- och djurförsäkring. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela