Länsförsäkringar sänker bolåneräntorna

Länsförsäkringar sänker räntorna från och med den 30 januari med mellan 0,03 till 0,07 procentenheter. Tremånadersräntan ligger efter sänkningen på 4,94 procent.

Här visas de aktuella utlåningsräntorna för bostadslån till villor, fritidshus och bostadsrätter:

Se bifogad fil

För ytterligare information kontakta:

Anders Borgcrantz,
Vice vd Länsförsäkringar Bank
08-588 412 51
073-96 412 51

Dag Rosander,
Presschef Länsförsäkringar AB
08-588 418 50

Länsförsäkringar is Sweden’s only customer-owned and locally established banking and insurance alliance. Customers in each of the country’s counties own their local and independent regional insurance company. In turn, the 24 regional insurance companies jointly own the Länsförsäkringar AB development company, which includes Agria Djurförsäkring (animal and crop insurance). Länsförsäkringar offers a broad range of insurance and banking services for private individuals, companies and the agricultural sector. All companies within the Länsförsäkringar Alliance are certified in accordance with ISO 14001.

Bokmärk och dela