Ny helhetslösning skyddar både barn och föräldrar

En stor andel av Sveriges barn saknar ett regelbundet sparande och många har dessutom ett otillräckligt försäkringsskydd. I en nyligen genomförd undersökning uppgav 21 procent av de tillfrågade föräldrarna att de inte sparade regelbundet till barnen och sedan tidigare är det känt att många barn är oförsäkrade på fritiden.

– Vi tycker att alla barn förtjänar den trygghet som ett bra försäkringsskydd och ett regelbundet sparande ger. Därför lanserar vi nu konceptet ”En bra start”, ett barnpaket med både försäkring och sparande för barn, berättar Mats Kollinius, produktutvecklare på Länsförsäkringar AB.

”En bra start” innehåller både en ny gravidförsäkring och en förbättrad barnförsäkring. Du får dessutom möjlighet att starta ett fondsparande för dina barn och gör du det bjuder Länsförsäkringar på ett startkapital på 400 kronor.

Mer information om Länsförsäkringars nya koncept ”En bra start” hittar du på:
www.enbrastart.nu.

För ytterligare information kontakta:

Mats Kollinius, Produktutvecklare Länsförsäkringar AB
08-588 427 45, 073-96 427 45
mats.kollinius@lansforsakringar.se

Tina Kardum, Biträdande presschef Länsförsäkringar AB
08-588 418 04, 070-922 37 93
tina.kardum@lansforsakringar.se

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag äger i sin tur och tillsammans utvecklingsbolaget Länsförsäkringar AB, där Agria Djurförsäkring ingår. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela