Standard & Poor´s ger Länsförsäkringar Hypoteks säkerställda obligationer AAA

Standard & Poor´s ger Länsförsäkringar Hypoteks säkerställda obligationer AAA

Standard & Poor´s meddelade den 7 juni att man ger Länsförsäkringar Hypoteks säkerställda obligationer det preliminära kreditbetyget AAA.

– Våra säkerställda obligationer har nu fått det högsta kreditbetyget av både Moody´s Investor Service och Standard & Poor´s. Det är ett viktigt kvitto som visar på kvaliteten och styrkan i vårt erbjudande, säger Anders Borgcrantz, Vd Länsförsäkringar Hypotek.

Länsförsäkringar Hypotek är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank.

För ytterligare information kontakta:

Anders Borgcrantz, 08-588 412 51
Vd Länsförsäkringar Hypotek AB 073- 96 412 51

Göran Laurén, 08-588 410 73
Vice Vd Länsförsäkringar Hypotek AB 073-96 410 73

Dag Rosander, 08-588 414 99
Presschef Länsförsäkringar AB 073-96 414 99

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag äger i sin tur och tillsammans utvecklingsbolaget Länsförsäkringar AB, där Agria Djurförsäkring ingår. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela