Länsförsäkringar erbjuder räntefria bolån under två månader

Länsförsäkringar erbjuder räntefria bolån under två månader

Länsförsäkringar fortsätter att agera prispressare på bolånemarknaden – denna gång med ett erbjudande om räntefria bolån under två månader. Med Länsförsäkringar nya erbjudande kan kunderna spara upp till 15 800 kronor vid nyteckning av bolån.

Erbjudandet omfattar bolån på upp till två miljoner kronor, där kunderna vid nyteckning slipper räntekostnaderna under de två första månaderna om de samtidigt har sin boendeförsäkring och sitt lönekonto i Länsförsäkringar. Erbjudandet gäller till och med 30 mars.

– Vi har fått 300 000 nya bankkunder de senaste fem åren men vi vill naturligtvis ha ännu flera. Många bankkunder betalar idag högre räntor på sina bolån än de behöver. Vi ser det som vår uppgift att ge bättre villkor till landets alla bolånekunder, säger Tomas Johansson, vd Länsförsäkringar Bank.

Erbjudandet, som alltså sträcker sig till och med 30 mars, riktar sig i första hand till kunder med boendeförsäkring i Länsförsäkringar och som flyttar sitt lönekonto dit. Men också andra får chans till räntefria lån. Den som tecknar boendeförsäkring och bolån samt öppnar lönekonto, får också två månaders räntefrihet på nytecknade lån.

– Även befintliga kunder som inte väljer att öka sina lån har möjlighet till andra förmåner och förbättrade villkor, säger Tomas Johansson och fortsätter:

– Besparingarna kan man förslagsvis använda till en kraftfull start på ett eget pensionssparande, eller varför inte en amortering på lånen?

Länsförsäkringar startade bolåneverksamhet 2001 och har som utmanare bidragit till ökad konkurrens på bolånemarknaden i Sverige. Länsförsäkringar har vuxit snabbt och har över 90 000 bolånekunder och en bolånevolym på 37 miljarder kronor. De senaste tre åren har volymerna ökat med 50 procent.

Läs mera om det räntefria erbjudandet och dess villkor här: www.lansforsakringar.se/info

För ytterligare information kontakta:

Tomas Johansson, vd Länsförsäkringar Bank
08-588 419 82
073-96 419 82

Dag Rosander, presschef Länsförsäkringar AB
08-588 414 99
073-96 414 99

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 24 länsförsäkringsbolag äger i sin tur och tillsammans utvecklingsbolaget Länsförsäkringar AB, där Agria Djurförsäkring ingår. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bokmärk och dela