INBJUDAN TILL PRESSTRÄFF

INBJUDAN TILL PRESSTRÄFF

• Ny undersökning om svenskarnas attityder till pensionsåldern

• Nytt sätt att pensionsspara som aldrig kan minska i värde

Välkommen till Länsförsäkringar AB tisdag 22 augusti klockan 10.30.

Mats Wester, Länsförsäkringars placeringsexpert och Håkan Danielsson, vd Länsförsäkringar Liv, presenterar resultatet av en ny undersökning om svenskarnas attityder till pensionsålder. De berättar också om ett helt nytt sätt att pensionsspara som aldrig kan minska i värde.

Tid: Tisdag 22 augusti klockan 10.30

Plats: Länsförsäkringar AB, Tegeluddsvägen 11-13, Stockholm

Komma dit: Röd tunnelbana mot Ropsten eller buss 1, hållplats Gärdet

För ytterligare information kontakta:

Dag Rosander, presschef Länsförsäkringar AB
08-588 414 99
073-96 414 99
dag.rosander@lansforsakringar.se

Med 24 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag och det av dem gemensamt ägda Länsförsäkringar AB är länsförsäkringsgruppen Sveriges enda kundägda bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och är Årets Sakförsäkringsbolag tre år i rad enligt tidningen Affärsvärlden. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Marknadsandelen inom sakförsäkring är 30 procent, inom livförsäkring 10 procent och inom bank 3 procent. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 173 miljarder kronor.

Bokmärk och dela