Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar höjer den 29 juni samtliga bolåneräntor med mellan 0,20 och 0,25 procentenheter. Den rörliga bolåneräntan är därmed 3,23 procent.

Här visas de aktuella utlåningsräntorna för bostadslån till villor, fritidshus och bostadsrätter:

[removed graphics]

För ytterligare information kontakta:

Anders Borgcrantz,
Vice Vd Länsförsäkringar Bank
08-588 412 51
073-96 412 51

Claes Eliasson,
Biträdande presschef Länsförsäkringar AB
08-588 418 04
073-96 418 04

Med 24 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag och det av dem gemensamt ägda Länsförsäkringar AB är länsförsäkringsgruppen Sveriges enda kundägda bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och är Årets Sakförsäkringsbolag tre år i rad enligt tidningen Affärsvärlden. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Marknadsandelen inom sakförsäkring är 30 procent, inom livförsäkring 10 procent och inom bank 3 procent. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 173 miljarder kronor.

Bokmärk och dela