Humlegården säljer grannfastighet till Slottet

Humlegården säljer grannfastighet till Slottet

Humlegården säljer fastigheten Aeolus 1 till Fabege. Fastigheten är belägen i Gamla Stan, granne med Slottet i mötet mellan Slottsbacken och Skeppsbron.

– Vi tycker att det är intressant att även göra affär direkt mellan oss och Fabege. Vidare är det viktigt att den ståtliga fastigheten i unik position hamnar i goda händer, som tar stort ansvar för hyresgäster och byggnaden, säger Per-Arne Rudbert.

För ytterligare information kontakta:

Humlegården Management AB
Per-Arne Rudbert, VD
08-678 92 10
070-590 15 54

Thorsten Åsbjer, vVD
08-678 92 11
070-653 39 10

Med 24 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag och det av dem gemensamt ägda Länsförsäkringar AB är länsförsäkringsgruppen Sveriges enda kundägda bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och är Årets Sakförsäkringsbolag tre år i rad enligt tidningen Affärsvärlden. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Marknadsandelen inom sakförsäkring är 30 procent, inom livförsäkring 10 procent och inom bank 3 procent. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 173 miljarder kronor.

Bokmärk och dela