Läs mer om Årets småbolagsfond i Länsförsäkringars fondrapport 2005

Läs mer om Årets småbolagsfond i Länsförsäkringars fondrapport 2005

Länsförsäkringars småbolagsfond blev igår, den 24 januari, utsedd till Årets Småbolagsfond 2005 av Privata Affärer. Småbolagsfonden steg med drygt 62 procent 2005 och den genomsnittliga årsavkastningen de senaste tre åren är 46 procent.

Du kan läsa mer om Småbolagsfonden och Länsförsäkringars övriga fonder i rapporten ”Våra fonder” som finns tillgänglig i en digital version via www.lansforsakringar.se/info

För ytterligare information:

Örian Söderberg, vd Länsförsäkringar Fonder
08-588 422 11, 073-964 22 11
orian.soderberg@lansforsakringar.se

Dag Rosander, presschef Länsförsäkringar AB
08-588 414 99, 073-964 14 99
dag.rosander@lansforsakringar.se

Med 24 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag och det av dem gemensamt ägda Länsförsäkringar AB är länsförsäkringsgruppen Sveriges enda kundägda bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och är Årets Sakförsäkringsbolag tre år i rad enligt tidningen Affärsvärlden. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Marknadsandelen inom sakförsäkring är 30 procent, inom livförsäkring 10 procent och inom bank 3 procent. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 173 miljarder kronor.

Bokmärk och dela