Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar sänker den 21 december flera av de fasta bolåneräntorna med mellan 0,05-0,10 procentenheter. Den rörliga räntan är oförändrad på 2,48 procent

Här visas de aktuella utlåningsräntorna för Länsförsäkringars bostadslån till villor, fritidshus och bostadsrätter:

[removed graphics]

Med 24 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag och det av dem gemensamt ägda Länsförsäkringar AB är länsförsäkringsgruppen Sveriges enda kundägda bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och är Årets Sakförsäkringsbolag tre år i rad enligt tidningen Affärsvärlden. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Marknadsandelen inom sakförsäkring är 30 procent, inom livförsäkring 10 procent och inom bank 3 procent. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 173 miljarder kronor.

Bokmärk och dela