Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar ändrar räntan

Länsförsäkringar höjer den 9 december de fasta bolåneräntorna med mellan 0,05-0,15 procentenheter. Den rörliga räntan är oförändrad på 2,48 procent

Här visas de aktuella utlåningsräntorna för Länsförsäkringars bostadslån till villor, fritidshus och bostadsrätter:

[removed graphics]

För ytterligare information kontakta:

Tomas Johansson 08-588 419 82
VD Länsförsäkringar Bank 073-96 419 82

Dag Rosander 08-588 414 99
Presschef Länsförsäkringar AB 073-96 414 99

Länsförsäkringar är med 24 självständiga länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Länsförsäkringar är Årets Sakförsäkringsbolag för tredje året i rad enligt Affärsvärlden och har utnämnts till Årets Bank av Privata Affärer. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och finansiella tjänster för företag och privatpersoner. Länsförsäkringar är marknadsledande inom svensk sakförsäkring med en marknadsandel på över 30 procent. Marknadsandelen inom liv- och pensionsförsäkring är 9,8 procent och inom bank 3,0 procent. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 150 miljarder kronor.

Bokmärk och dela