”Alla tiders utmärkelse” går till Ingemar Stenmark

”Alla tiders utmärkelse” går till Ingemar Stenmark

I samband med att Länsförsäkringar Västerbotten firar sitt 150-årsjubileum har bolaget beslutat att dela ut Alla tiders utmärkelse.

Den som får utmärkelsen skall ha samma västerbottniska värderingar som bolaget står för: “okrånglig, självständig, målmedveten, samt någon du kan lita på.” Enligt Länsförsäkringar Västerbottens styrelse passar Ingemar Stenmark bäst in på dessa värderingar.

Ingemar Stenmark har accepterat utmärkelsen och kommer att ta emot den från stora scenen, fredag 12 augusti klockan 14.00 på Norrlands största mässa: Stora Nolia i Umeå.

Alla tiders utmärkelse innebär, förutom titeln, en summa på 50 000 kronor att ge till ett behjärtansvärt ändamål. Ingemar har beslutat att pengarna skall gå till barn- och ungdomsverksamheten i Tärna IK Fjällvinden, föreningen där Ingemar själv startade sin framgångsrika karriär.

Barn från IK Fjällvinden kommer att vara på plats och ta emot gåvan.

Vid ceremonin deltar den legendariske tv-kommentatorn Sven ”Plex” Pettersson som kommer att intervjua Ingemar Stenmark från scenen.

Direkt därefter, i Länsförsäkringar Västerbottens monter nr 5002, tar Ingemar Stenmark och Sven Plex Pettersson emot medierna för frågor och fotografering. Här finns även representanter från Länsförsäkringar Västerbotten.

För er som inte kan närvara eller vill ha ytterligare information, kontakta:

Peter Eklund, informationschef, Länsförsäkringar Västerbotten
070-699 125
peter.eklund@vasterbotten.lansforsakringar.se

Länsförsäkringar är med 24 självständiga länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda bank- och försäkringskunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Länsförsäkringar är Årets Sak- och Livbolag för andra året i rad enligt Affärsvärlden och utnämndes till Årets Bank av Privata Affärer 2002. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och finansiella tjänster för företag och privatpersoner. Länsförsäkringar är marknadsledande inom svensk sakförsäkring med en marknadsandel på över 31 procent. Marknadsandelen inom liv- och pensionsförsäkring är 10,8 procent och inom bank 3,0 procent. I Länsförsäkringar ingår även Agria Djurförsäkring. Länsförsäkringar förvaltar tillgångar om 150 miljarder kronor.

Bokmärk och dela